4 personen
eenvoudig
10 min.
hoofdgerecht
home recepten Andijvieschotel met ham en kaas

Andijvieschotel met ham en kaas

ingrediënten


10 min
4 personen
3 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

150 gram hamblokjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels grove mosterd

dit product is niet beschikbaar

500 gram andijvie

dit product is niet beschikbaar

2 schaaltjes aardappelpuree
4 eetlepels Amsterdamse uien

dit product is niet beschikbaar

100 gram komijnekaas

dit product is niet beschikbaar

20 gram selderij

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de selderij fijn en halveer de kaasblokjes.
  • 2 Roer de aardappelpuree in een ruime kom los en meng de mosterd en selderij erdoor. Meng de andijvie er goed door en vervolgens de kaas, uitjes en ham. Verdeel de andijviepuree over de ovenschaal. Bestrooi met het paneermeel.
  • 3 Bak de schotel in 25 min. in het midden van de oven lichtbruin.

bereidingstip

Zin in iets anders? Gebruik gerookte kip in plaats van hamblokjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 387 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 21 gram