cakevorm
bakpapier
mixer
satéprikker
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
cakevorm
bakpapier
mixer
satéprikker
bereiden
bereidingstip
Je kunt het zelfrijzende bakmeel vervangen door havermout.. <h4>Variatietips</h4> • Met bananenbrood kun volop variëren. Voeg bijvoorbeeld chocola of noten toe, voor een net wat andere smaak. <br/> • Een iets minder bekende variatietip: voeg 50 gram amandelmeel toe aan het beslag. Let op: je moet dan wel 50 gram minder bloem gebruiken voor je beslag. . <h4>Is er eigenlijk een verschil tussen bananencake en -brood?</h4> De cake is wat luchtiger, terwijl het bananenbrood wat steviger is. Ook smaakt de cake iets zoeter. . <h4>Tips voor lekker smeuïg bananenbrood</h4> Bananenbrood op zijn smeuïgst? Dat maak je met bananen die er al even liggen. Rijpe bananen kun je goed invriezen en ontdooien wanneer jij tijd hebt jouw bananenbrood te maken. . <h4>Is bananenbrood goed voor de lijn?</h4> Bananenbrood helpt je niet om sneller af te vallen. Er zitten namelijk veel suikers en calorieën in. Als je voor de volkorenvariant gaat, heb je hier wel een gezondere tussendoortje aan dan bijvoorbeeld chips of chocola. . <h4>Hoe bewaar je bananenbrood?</h4> • Veel mensen doen het: in één veel bananenbrood maken. En dan invriezen en elke keer wat ontdooien om mee te nemen als tussendoortje. Een ingevroren (plak) bananenbrood kun je 3 maanden bewaren in de vriezer.<br/> • Je bananenbrood kun je ook op kamertemperatuur bewaren. Zo’n 2 à 3 dagen. Maar dan moet je hem wel even goed verpakken, bijvoorbeeld in aluminiumfolie of een afsluitbare plastic zak. Of natuurlijk de broodtrommel waarin je hem meeneemt.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 243 kcal |
| vet | 11 gram |
| verzadigd vet | 6 gram |
| koolhydraten | 30 gram |
| eiwit | 4 gram |
WEB01-SPAR-PU