4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht, bijgerecht
recepten Bietencarpaccio met rucola en rolmops

Bietencarpaccio met rucola en rolmops

ingredi├źnten


15 min
4 personen
25 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

3 rolmops haringen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels extra vergine olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

3 gekookte bieten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Leg de plakken biet op een grote platte schaal of eenpersoons borden en bestrooi ze met de bosui.
  • 2 Klop de balsamico los met de olijfolie, zout en peper en besprenkel hier de bieten mee.
  • 3 Verdeel de stukjes haring en rucola over de bieten en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 225 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 16 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst