gemiddeld
20 min.
lunch, tussendoortje, brunch, ontbijt
recepten Brioches met rozijnen, noten en chocolade

Brioches met rozijnen, noten en chocolade

ingrediënten


20 min
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

50 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

20 gram pecannoten
50 gram blanke rozijnen
1 eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

250 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

zakje gedroogde gist
100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 muffinbakvormpjes

  • 1 Stort het deeg op een met bloem bestoven werkvlak. Kneed en trek het deeg een paar minuten uit elkaar.
  • 2 Verdeel het deeg in 8 gelijke stukken en rol hier balletjes van. Leg in elk muffinvormpje een balletje deeg. Zet ze bij elkaar en zet er een grote kom overheen. Laat zo nog 1 uur rijzen.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 4 Klop het overige ei los en bestrijk de bovenkant van het deeg ermee. Bak de brioches in de oven in circa 25 minuten gaar en goudgeel.
  • 5 Neem ze uit de oven en laat afkoelen tot lauwwarm. Bestuif ze voor het serveren met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 310 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 32 gram
eiwit 8 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier