- 1 Verwarm de oven voor op 160ºC en verwarm de beenham circa 5 minuten in de oven. Meng intussen de ingrediënten voor de saus.
- 2 Voeg eventueel meer azijn voor een frissere of meer mayonaise voor een mildere saus toe. Beleg de broodjes met de warme beenham.
- 3 Bestrooi met de dille en lepel de saus naar smaak royaal over de ham. Serveer direct.
bereidingstip
Dit recept is ideaal om een restje gebraden beenham op te maken of gebruik vleeswaren.. <h4>Welke ham gebruik je voor een broodje beenham?</h4>Gegaarde varkensbeenham is hiervoor het meest geschikt. Deze ham is mals, sappig en mild van smaak, waardoor hij perfect is voor een warm of koud broodje.<br><br><h4>Kan ik de honing-mosterdsaus zelf maken?</h4>Ja, honing-mosterdsaus maak je eenvoudig zelf met honing, mosterd en een beetje mayonaise. Zo kun je de smaak naar wens aanpassen.