6 personen
gemiddeld
45 min.
hoofdgerecht
home recepten Chinese Fondue

Chinese Fondue

ingrediënten


45 min
6 personen
1 steranijs

dit product is niet beschikbaar

1 kaneelstokje

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter droge sherry

dit product is niet beschikbaar

1 liter water

dit product is niet beschikbaar

5 runderbouillonblokjes
3 stengels bosuitjes
1 stuk gember

benodigdheden

1 fonduepan

  • 1 Kneus 1 stuk gember van 5 cm en 3 stengels bosui met de platte kant van een groot mes.
  • 2 Doe samen met 5 runderbouillonblokjes, 1½ liter water, 125 ml droge sherry, 1 kaneelstokje en 1 steranijs in een (fondue) pan en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 30 min. op een lage stand trekken.
  • 3 Verwijder de gember en bosui uit de bouillon en zet de bouillon op tafel. Houd de bouillon tegen de kook aan. Voeg, als de bouillon te ver inkookt, wat water toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 679 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 45 gram