4 personen
gemiddeld
30 min.
bijgerecht, hoofdgerecht
home recepten Chinese groenten uit de wok

Chinese groenten uit de wok

ingrediënten


bestellen
30 min
4 personen
100 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

100 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter vleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

750 gram paksoi

dit product is niet beschikbaar

400 gram hamlappen

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.49

  • 1 Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en fruit de gesnipperde uien zacht en glazig. Schep de ui uit de wok.
  • 2 Verhit weer 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en roerbak het met zout en peper bestrooide vlees bijna gaar.
  • 3 Voeg paksoi, knoflook en bouillon toe. Breng de bouillon aan de kook en laat de paksoi in enkele minuten beetgaar worden.
  • 4 Roer de gefruite uisnippers, de sesamolie, taugé en garnalen erdoor. Verwarm alles even door. Verdeel over de borden.

bereidingstip

Serveersuggestie: Eet hier eiermie of noedels bij.. Vervang de paksoi door gesneden Chinese kool.. Vervang het varkensvlees door kipfilet.

wijnadvies

Het wordt extra smullen met een Chileense sauvignon blanc-chardonnay of een Australische semillon-chardonnay!


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 305 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 31 gram