gemiddeld
30 min.
tussendoortje
recepten Choco-amandelkoekjes met kokos

Choco-amandelkoekjes met kokos

ingrediënten


30 min
50 gram kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

2 eiwitten

dit product is niet beschikbaar

250 gram amandelspijs

dit product is niet beschikbaar

100 gram poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

125 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

uitsteekvormpje

2 bakplaten met bakpapier

  • 1 Smelt de chocoladestukjes au bain-marie. Meng de poedersuiker met het amandelspijs, eiwitten, een snufje peper en de gesmolten chocolade in een kom en roer tot een schuimig mengsel. Zet afgedekt 30 minuten in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 150ºC. Rol het spijsmengsel uit en zet nog 10 minuten in de koelkast. Steek rondjes (van 5-6 cm) uit de spijs en leg op de bakplaten. Bak de koekjes 18-20 minuten in het midden van de oven.
  • 3 Meng de honing met 1 eetlepel heet water. Bestrijk de afgekoelde koekjes ermee en bestrooi met kokosrasp.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier