8 personen
eenvoudig
15 min.
tussendoortje
home recepten Chocolade frambozen bark

Chocolade frambozen bark

ingrediënten


15 min
8 personen
100 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

150 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

225 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

lage (bak)vorm

vershoudfolie

  • 1 Bekleed de vorm met vershoudfolie, laat de folie royaal over de rand vallen. Verdeel de frambozen over de vorm.
  • 2 Doe de chocolades elk apart in een hittebestendige kom. Zet de kommen elk op een pan met een laagje kokend water, zorg dat de bodem van de kom het water niet raakt. Laat de chocolades zo, au bain-marie, smelten. Neem van de warmtebron en laat 5 min. afkoelen.
  • 3 Verdeel de gesmolten witte chocolade over de frambozen. Tik de vorm 1-2 keer op het werkvlak om de chocolade goed te verdelen. Laat vervolgens de pure chocolade van een lepel over de witte chocolade lopen.
  • 4 Zet de vorm minimaal 2 uur in de koelkast, tot de chocolade hard is.
  • 5 Verwijder de vorm en het vershoudfolie. Snijd de frambozen-chocoladebar in 8 repen.

bereidingstip

Vervang de helft van de frambozen door blauwe bessen of pitloze druiven.. Bestrooi de pure chocolade met geraspte kokos of fijngehakte pistache.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st