gemiddeld
20 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Chocolade-lolly’s

Chocolade-lolly’s

ingredi├źnten


20 min
sprinkels, gebaksdecoratie

dit product is niet beschikbaar

1 handje gemengde noten
10 zoute sticks

dit product is niet beschikbaar

150 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

bakpapier

  • 1 Smelt 110 gram chocolade au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet aanraakt.
  • 2 Neem de kom van de warmtebron en roer beetje voor beetje de rest van de chocolade erdoor. Roer stevig tot alle chocolade is gesmolten.
  • 3 Bedek een snijplank met folie of bakpapier. Leg zoute sticks klaar en schep een volle eetlepel chocolade erop als een lollystokje. Bestrooi met de noten. Schep wat chocolade erop en bestrooi met gebaksdecoratie. Laat kort opstijven in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 110 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 2 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier