eenvoudig
10 min.
brunch, ontbijt
recepten Chocoladecroissants

Chocoladecroissants

ingrediënten


10 min
1 ei

dit product is niet beschikbaar

100 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

100 gram pure chocolade
1 blik croissantdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg van uit en snijd de deeglapjes los. Verdeel de chocolade over het deeg en rol het op vanaf de brede kant. Leg de 6 croissants naast elkaar met een kleine afstand op de bakplaat. Bestrijk de croissants met ei voor een mooie glans.
  • 2 Bak ze in het midden van de oven in 15-17 minuten gaar en goudbruin. Serveer warm.

bereidingstip

Deze croissants zijn ook lekker met een vulling van hazelnootpasta of stukjes chocolade en pistachenoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier