eenvoudig
10 min.
brunch, ontbijt
recepten Chocoladecroissants

Chocoladecroissants

ingrediënten


10 min
1 ei
100 gram melkchocolade
100 gram pure chocolade
1 blik croissantdeeg

benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg van uit en snijd de deeglapjes los. Verdeel de chocolade over het deeg en rol het op vanaf de brede kant. Leg de 6 croissants naast elkaar met een kleine afstand op de bakplaat. Bestrijk de croissants met ei voor een mooie glans.
  • 2 Bak ze in het midden van de oven in 15-17 minuten gaar en goudbruin. Serveer warm.

bereidingstip

Deze croissants zijn ook lekker met een vulling van hazelnootpasta of stukjes chocolade en pistachenoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier