springvorm
mixer
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
springvorm
mixer
bereiden
bereidingstip
Maak de chocoladetaart nog lekkerder. Strijk eerst een laagje abrikozenjam, bosvruchtenjam of sinaasappelmarmelade op de taarthelften voordat de chocoladeroom erop gaat.. <h4>Serveertips</h4> • Chocoladetaart is het lekkerst als je die 30-60 minuten van tevoren uit de koelkast haalt.<br/> • Serveer je chocoladetaart met walnoten en amandelen voor extra bite. <br/> • Rood fruit geeft een lekker frisse smaak aan je chocoladetaart. <br/> • Haal de taart 1,5 uur voor het serveren uit de koelkast, zodat de chocolade lekker zacht en vol van smaak wordt. . <h4>Wat is ganache en hoe kun je daarmee variëren?</h4> Ganache is de laag <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/chocolade/">chocolade</a> die je als vulling en topping voor deze chocoladetaart gebruikt. Je kunt deze vulling door goed te koelen heel vast en stevig laten worden, maar na een korte koeltijd ook luchtig opkloppen. Naast pure <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/chocolade/">chocolade</a> kun je hiervoor witte <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/chocolade/">chocolade</a> of melkchocolade nemen. Je hebt dan wel wat meer <a href="https://www.boodschappen.nl/recept/chocolade/">chocolade</a> nodig voor dezelfde hoeveelheid slagroom. . <h4>Kun je chocoladetaart bewaren?</h4> • Chocoladetaart kun je 2-3 dagen in de koelkast bewaren, afgedekt met folie. Dat geldt ook voor de ganache.<br/> • Opgeklopte ganache kun je 3 maanden in de vriezer bewaren. De taartbodem kun je zelfs 4 maanden bewaren. Daarom is het handig om ze beide apart in te vriezen.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 810 kcal |
vet | 59 gram |
verzadigd vet | 34 gram |
koolhydraten | 58 gram |
eiwit | 9 gram |
WEB01-SPAR-PU