eenvoudig
20 min.
nagerecht
recepten Chocolate chip cookies

Chocolate chip cookies

ingrediënten


20 min
2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

100 gram pecannoten
100 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

200 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

150 gram witte basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

300 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Zeef het bakmeel boven een kom. Voeg de basterdsuiker, vanillesuiker en een snufje zout toe.
  • 2 Meng de boter en 1-2 eetlepels koud water erdoor en kneed tot een soepel deeg.
  • 3 Kneed de chocolade en noten kort door het deeg en laat afgedekt circa 15 minuten rusten in de koelkast.
  • 4 Vorm van het deeg een rol van circa 24 cm en snijd deze in plakjes van 1 cm dik.
  • 5 Rol er bolletjes van en leg ze met wat tussenruimte op de bakplaat. Druk ze iets platter. Bestrooi met de suiker en bak de koekjes in de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Laat ze afkoelen op een rooster.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 185 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 2 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip