4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Couscous met amandel, kabeljauw en lente-ui

Couscous met amandel, kabeljauw en lente-ui

ingrediënten


bestellen
30 min
4 personen
600 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

600 gram diepvrieskabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel saffraanpoeder
1 bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 sinaasappel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.79
2 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49
1 envelopje saffraan

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.95

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.07
1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.92

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.09
100 gram blanke rozijnen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99
100 gram amandelschaafsel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.07
100 gram blanke amandelen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.90
25 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.45
4 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35

  • 1 Rasp 1 theelepel van de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de lente-ui 2-3 minuten.
  • 3 Voeg de saffraan, honing, sinaasappelrasp, -sap, rozijnen, 200 ml water, zout en peper toe. Verwarm en leg de vis erin.
  • 4 Laat de vis tegen de kook aan afgedekt circa 10 minuten garen.
  • 5 Rooster intussen de amandelen in een droge, hete koekenpan.
  • 6 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de amandelen en boter erdoor.
  • 7 Serveer de couscous met de vissaus en bestrooi met peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 475 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 33 gram