4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Couscoussalade met geroosterde groenten en zalm

Couscoussalade met geroosterde groenten en zalm

ingrediënten


30 min
4 personen
citroen

dit product is niet beschikbaar

1 bos peterselie
1 eetlepel oregano

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

250 gram minitrostomaatjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram couscous

dit product is niet beschikbaar

1 visbouillontablet

  • 1 Los het bouillonblokje op in 600 ml kokend water en giet dit op de couscous. Laat de couscous afgedekt 5 minuten wellen.
  • 2 Doe de couscous over in een platte schaal, schep met de handen de korrels los en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 3 Leg de tomaatjes, courgetteblokjes en zalmfilet op een bakplaat en giet de olijfolie erover. Bestrooi royaal met zout, peper en oregano.
  • 4 Schep met de handen alles goed door elkaar, zet de bakplaat hoog in de oven en rooster de groenten en vis circa 5 minuten.
  • 5 Meng peterselie en citroensap door de couscous en schep er dan de groenten en visblokjes voorzichtig door.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 550 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 27 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté