4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, ontbijt
recepten Croissanttaartje met roerei en zalm

Croissanttaartje met roerei en zalm

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse dille

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels demi crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels kookroom

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 blik croissantdeeg

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 ovenvaste bakjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de bakjes in met een beetje boter.
  • 2 Rol het croissantdeeg uit. Bekleed elk bakje met een dun laagje deeg. Klop de eieren met de room, zout en peper.
  • 3 Giet het eimengsel vermengd met dille op het deeg, verdeel hierop de zalm en bak de vormpjes in de oven in circa 12 minuten gaar.

bereidingstip

Neem kant-en-klare croissants als ‘bakje’. Verwarm deze eventueel heel kort in de oven (200°C).


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 21 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip