4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Currynoedels met biefstuk en aubergine

Currynoedels met biefstuk en aubergine

ingredi├źnten


25 min
4 personen
1 handje basilicumblaadje

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

300 gram eiermie

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

2 paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 aubergines

dit product is niet beschikbaar

1 bakje Thaise rode currypasta
2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

400 gram biefreepjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een wok of hapjespan op een hoge stand en roerbak hierin de biefreepjes in circa 2 minuten rondom goud­ bruin. Neem uit de pan en houd apart.
  • 2 Voeg de uien, knoflook en currypasta toe aan het bakvet en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de aubergine, paprika en kokosmelk toe en laat circa 15 minuten pruttelen. Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Schep de biefreepjes en noedels door de curry. Garneer met de limoen en (Thaise) basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 620 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 69 gram
eiwit 36 gram