keukenmachine
vijzel
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
keukenmachine
vijzel
bereiden
bereidingstip
Gebruik als dip bij brood met olijfolie of als topping op een salade of rijstgerecht.. <h4>Hoe smaakt dukkah?</h4> Dukkah heeft een nootachtige, kruidige en licht pittige smaak. De mix bestaat vaak uit geroosterde noten (zoals hazelnoten of amandelen), sesamzaad, korianderzaad, komijn en soms chili of peper, wat zorgt voor een warme, volle smaak met een krokante bite.. <h4>Wat is de betekenis van dukkah?</h4> 'Dukkah' komt van het Arabische woord ‘to pound’ of ‘stampen’. Dat verwijst naar de traditionele manier waarop de ingrediënten worden fijngestampt in een vijzel tot een grove, droge mix. . <h4>Waar komt dukkah vandaan?</h4> Dukkah komt oorspronkelijk uit Egypte. Daar wordt het vaak gegeten met brood dat eerst in olijfolie en daarna in de dukkah wordt gedoopt – een populaire snack of voorgerecht.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 0 kcal |
vet | 0 gram |
verzadigd vet | 0 gram |
koolhydraten | 0 gram |
eiwit | 0 gram |
WEB01-SPAR-PU