4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Flensjes met peer en hazelnootpasta

Flensjes met peer en hazelnootpasta

ingredi├źnten


20 min
4 personen
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

hazelnootpasta

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel amandellikeur
2 handperen

dit product is niet beschikbaar

boter
80 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit een middelgrote koekenpan met antiaanbaklaag en bestrijk met een kwastje boter. Klop het beslag goed door en bak hiervan na elkaar 8 dunne en goudbruine flensjes.
  • 2 Schil intussen de peren, verwijder het klokhuis en snijd ze in schijfjes. Besprenkel de peer eventueel met likeur.
  • 3 Bestrijk de warme flensjes met hazelnootpasta. Vouw dubbel en leg schijfjes peer erop. Vouw het halve flensje losjes eroverheen en bestuif licht met cacao en poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 9 gram
recalls Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier