15 personen
gemiddeld
40 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Fruit-kokoslolly

Fruit-kokoslolly

ingrediënten


40 min
15 personen
20 gram kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

200 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

20 pecannoten
10 fudgesnoepjes

dit product is niet beschikbaar

20 gedroogde abrikozen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakpapier

20 satéprikkers

  • 1 Maak een kleine opening in de abrikozen en druk er een stukje fudge en een pecannoot in.
  • 2 Laat de chocolade smelten boven een pannetje met een laagje kokend water (au bain-marie). Roer de chocolade goed door tot alle klontjes verdwenen zijn en houd warm.
  • 3 Steek de abrikozen aan een stokje en haal ze door de gesmolten chocolade. Laat heel even drogen en bestrooi dan met de kokos.
  • 4 Leg de lolly’s op een stuk bakpapier of zet ze in een glaasje en laat helemaal hard worden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 135 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 14 gram
eiwit 2 gram
recalls | bekijk ze hier!