4 personen
gemiddeld
45 min.
voorgerecht, hoofdgerecht
recepten Gegrilde biefstuk met fruitige bietensalade

Gegrilde biefstuk met fruitige bietensalade

ingredi├źnten


45 min
4 personen
2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels appelazijn
1 appel

dit product is niet beschikbaar

75 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

75 gram waterkers
2 grote biefstukken

dit product is niet beschikbaar

50 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 bieten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

vershoudfolie

  • 1 Wrijf de bieten in met 2 eetlepels olijfolie en zout. Wikkel in aluminiumfolie en rooster op de barbecue gaar.
  • 2 Mix intussen de boter met de gorgonzola. Schep op een stuk vershoudfolie en vorm tot een rol. Leg in de koelkast.
  • 3 Bestrooi de biefstukken met zout en peper en gril op de barbecue. Pel de schil van de bieten en snijd ze in plakjes. Meng met de waterkers, appel, azijn en overige olie.
  • 4 Laat de biefstukken 5 minuten rusten. Verdeel de salade over borden. Snijd de biefstukken in plakjes en leg op de salade met een plakje boter erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls | bekijk ze hier!