4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Gegrilde biefstuk met rozemarijn, knoflook en gorgonzola ‘melt’

Gegrilde biefstuk met rozemarijn, knoflook en gorgonzola ‘melt’

ingrediënten


20 min
4 personen
1 handje rucola

dit product is niet beschikbaar

150 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

4 biefstukken

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 takje rozemarijn

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de ovengrill. Verhit een grillpan op middelhoge stand en gril hierin de biefstukken in circa 2 minuten per kant medium gaar.
  • 2 Leg op elke biefstuk een stukje gorgonzola en schuif de pan vlak onder de grill. Laat de kaas in 1 minuut licht smelten.
  • 3 Schep de biefstukken op voorverwarmde borden en verdeel wat rucola erover. Serveer direct. Lekker met ovengebakken aardappels.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 295 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 36 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté