- 1 Kook de rijst. Kook de eieren circa 6 minuten.
- 2 Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de currypasta 1 minuut. Voeg de wokgroenten toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand. Voeg de kokosmelk toe en laat 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
- 3 Pel de eieren en halveer ze. Schep de rijst in kommen, serveer de curry erbij en leg 2 halve eieren erop. Garneer naar smaak met de rode peper en koriander.
bereidingstip
Serveer naanbrood bij dit recept in plaats van rijst.. Als je voor deze curry kant-en-klare currypasta uit een potje neemt, staat dit gerecht zo op tafel. Maar wist je dat je haast net zo snel gebruik kunt maken van zelfgemaakte currypasta? Maak een voorraadje in het weekend en bewaar maximaal 2 weken in een brandschoon potje in de koelkast of vries in kleine porties in. Kies bijvoorbeeld voor een zelfgemaakre milde currypasta (<a href="https://www.boodschappen.nl/recept/zelfgemaakte-milde-currypasta/">klik hier voor het recept</a>).