voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
Recepten Geroerbakte groene asperges met zalmfilet, noedels en hoisinsaus

Geroerbakte groene asperges met zalmfilet, noedels en hoisinsaus

ingredi├źnten

600 gram groene asperges

2 eetlepels zonnebloemolie

1 middelgrote rode ui

480 gram zalmfilet

400 gram dikke noedels

6 eetlepels hoisin saus

2 stengels bosui

1 half bakje verse koriander

2 eetlepels gebakken uitjes

1 snufje versgemalen peper

1 snufje zout


  • 1 Verwarm de oven voor op 160C. Snijd de zalmfilet in porties, kruid met zout en peper en smeer lichtjes in met hoisin saus. Leg in een ovenschaal en gaar 12 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 2 Snijd de onderkant van de groene asperges en snijd ze in de lengte doormidden.
  • 3 Kook de dikke noedels af volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken.
  • 4 Snijd de bosui in fijne ringen, maak de rode ui schoon en snijd in halve ringen. Snijd de koriander fijn.
  • 5 Verwarm de olie in een hapjespan en roerbak er op hoog vuur de groene asperges en de rode ui in.
  • 6 Draai het vuur lager, voeg de hoisin saus toe en laat even smoren tot de asperges beetgaar zijn
  • 7 Voeg de noedels, de bosui en de koriander toe. Schep om en warm goed door. Kruid met zout en peper.
  • 8 Dresseer de noedels met de asperges in diepe borden. Leg er de zalmfilet op en bestrooi met de gebakken uitjes.