4 fonduevorken
fonduepan
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
4 fonduevorken
fonduepan
bereiden
bereidingstip
Klop na afloop van de maaltijd 2-3 eieren door de bouillon of een scheutje port of madera! . <h4>Variëren met ander vlees</h4> <p>Naast rundvlees of kip kun je ook eens variëren met kalkoen, varkenshaas, lamsvlees of zelfs eend. Ook kleine gehaktballetjes doen het goed in de fonduepan. </p>. <h4>Welke bouillon is het beste voor fondue?</h4> <p>Een lichte, maar smaakvolle bouillon werkt het beste. Kies bijvoorbeeld voor rundvlees- of kippenbouillon als basis en voeg extra smaakmakers toe zoals knoflook, ui, laurier, peperkorrels en verse kruiden. Voor een iets rijkere smaak kun je een scheutje sojasaus of een klein beetje witte wijn toevoegen.</p>. <h4>Wat zijn geschikte groenten voor een fondue met bouillon?</h4> <p>Veel groenten zijn lekker om kort te garen in bouillon. Denk aan champignons, broccoli, bloemkool, paprika, wortel, courgette en sugarsnaps. Snijd de groenten in hapklare stukken zodat ze snel gaar zijn en makkelijk aan een vork passen.</p>
wijnadvies
Neem een goede Australische Shiraz (Sunny Hill).
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 250 kcal |
vet | 5 gram |
verzadigd vet | 2 gram |
koolhydraten | 4 gram |
eiwit | 46 gram |
WEB01-SPAR-PU