- 1 Kook de zoete aardappels in circa 12 minuten gaar. Klop intussen in een grote kom de bloem los met de eieren. Voeg de helft van de melk toe. Klop tot alles goed gemengd is en voeg dan de rest van de melk toe. Klop glad.
- 2 Verhit de olie en bak hierin de pannenkoeken een voor een aan beide kanten goudbruin. Bak zo 8 pannenkoeken van het beslag en leg ze op een bord.
- 3 Schep de warme gekookte zoete aardappels uit de pan en prak met de spread en andijvie. Vul de pannenkoeken met deze andijvievulling en de geitenkaas. Rol de pannenkoeken op en serveer 2 gevulde pannenkoeken per persoon.
bereidingstip
Dit recept is lekker met een waldorfsalade met bleekselderij, appel en walnoten.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.