4 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Hangop met salted caramel

Hangop met salted caramel

ingrediënten


25 min
4 personen
1 potje salted caramel
1 snufje cayennepeper

dit product is niet beschikbaar

eetlepel tijm

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 liter volle yoghurt

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone theedoek

vershoudfolie

  • 1 Klop de slagroom stijf en roer de tijm en peper erdoor.
  • 2 Schep de uitgelekte yoghurt uit de doek en spatel de dikke yoghurt door de slagroom.
  • 3 Verwarm de karamel circa 3 minuten in de magnetron op 400 Watt.
  • 4 Verdeel de hangop over schaaltjes en schep de karamel erover.

bereidingstip

Bereid de hangop al een dag van tevoren.. Zet de hangop als deze klaar is kort in de diepvries en schep er met 2 vochtige lepels quenelles van op bordjes.. Bestrooi de hangop met geroosterd amandelschaafsel of gehakte pistachenoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip