4 personen
gemiddeld
25 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Homemade vissticks met remoulade

Homemade vissticks met remoulade

ingrediënten


25 min
4 personen
2 eetlepels dille

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

5 kleine augurken

dit product is niet beschikbaar

200 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 pangasiusfilets

dit product is niet beschikbaar

200 gram panko

dit product is niet beschikbaar

200 gram broodkruim

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

50 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Schep de bloem op een bord en meng met een snufje zout en peper. Zet een kom met de geklutste eieren en een kom met broodkruim klaar.
  • 2 Doop de visreepjes een voor een eerst in de bloem, dan in het ei en vervolgens in het broodkruim.
  • 3 Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de vissticks goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 4 Maak intussen de remoulade en meng de crème fraîche met de augurk, kappertjes, citroenrasp en -sap, peterselie en dille. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de vissticks warm met de saus.

bereidingstip

Vervang de crème fraîche in de remoulade door mayonaise.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram