4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Huisgemaakte roti met kip

Huisgemaakte roti met kip

ingrediënten


30 min
4 personen
8 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

8 rotipannenkoeken

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

500 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

400 gram aardappels

dit product is niet beschikbaar

4 kippenbouten

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels garam masala

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui en knoflook.
  • 2 Voeg de masalakruiden toe en bak de kippenbouten rondom goudbruin.
  • 3 Voeg de aardappels en kippenbouillon toe, breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten sudderen.
  • 4 Voeg vervolgens de sperziebonen toe en kook deze 10 minuten mee.
  • 5 Pel de eieren.
  • 6 Verhit de olie en bak hierin de eieren op een hoge stand totdat er bruine belletjes ontstaan.
  • 7 Serveer de kip, aardappels, sperziebonen en eieren met de rotipannenkoekjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1185 kcal
vet 62 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 59 gram