4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje, bijgerecht
recepten Italiaanse vleeswarenschotel met gegrilde tomatensalade

Italiaanse vleeswarenschotel met gegrilde tomatensalade

ingrediënten


20 min
4 personen
1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

8 romatomaten

dit product is niet beschikbaar

1 ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar

1 potje zwarte olijf
100 gram mortadella
100 gram salami

dit product is niet beschikbaar

100 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

150 gram filet americain

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel pesto

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Begin met de tomatensalade. Rooster de tomaten in 1 eetlepel olijfolie in een grillpan of koekenpan.
  • 2 Maak van de rest van de olie, peper, balsamicoazijn en honing een dressing en schep deze door de tomaten.
  • 3 Garneer met blaadjes basilicum.
  • 4 Meng de pesto door de filet americain.
  • 5 Leg de vleeswaren op een schaal en serveer de olijven, tapenade, het brood en de tomatensalade erbij.

bereidingstip

Voeg gorgonzola toe aan de tomatensalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 46 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip