4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Kerrienoedels met ei en garnalen

Kerrienoedels met ei en garnalen

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kerrie

dit product is niet beschikbaar

900 gram nasi-bamigroenten
3 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

250 gram mihoen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Klop intussen de eieren los met 1 el sojasaus. Snijd de rode peper uit de nasi-bamigroenten fijn. Doe in een kommetje. Meng de resterende 2 el sojasaus met de kerrie.
  • 3 Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak het ei al omscheppend op een hoge stand 2 min. Voeg de bamigroenten en het soja-kerriemengsel toe. Bak 3 min. al omscheppend mee. Voeg de garnalen en mihoen toe en warm voorzichtig omscheppend 3 min. mee.
  • 4 Verdeel de noedels over diepe borden en bestrooi naar smaak met peper voor extra pit.

bereidingstip

Vervang de garnalen door 125 g uitgebakken spekreepjes, 175 g vegetarische spekjes of 275 g gebakken kipfiletblokjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 418 kcal
vet 2 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 55 gram
eiwit 20 gram