4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht
home recepten Kip met Mexicaanse mole

Kip met Mexicaanse mole

ingrediënten


20 min
4 personen
tortillachips

dit product is niet beschikbaar

Mexicaanse kruiden
tacokruiden
1 theelepel pure chocolade
blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 kipdijfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

12 bamboe spiesjes

gourmetstel

  • 1 Rijg een reep kipdijfilet aan een prikker of spiesje en bestrijk met olijfolie.
  • 2 Fruit de ui 2 minuten in een beetje olijfolie. Meng gepureerde tomatenblokjes erdoor en laat 3 minuten sudderen. Roer de chocolade erdoor en breng de saus op smaak met tacokruiden of Mexicaanse kruiden.
  • 3 Bak intussen het kipspiesje 4-5 minuten in een pannetje of op de gourmetplaat. Serveer met de warme saus. Lekker met tortillachips.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram