4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Lasagne met ragout van gehakt en champignons

Lasagne met ragout van gehakt en champignons

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
400 gram half-om-half gehakt

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.79
100 gram pancetta

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.99
100 gram bacon

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99
1 ui

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
250 gram champignons

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.29
1 theelepel gedroogde rozemarijn

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99
3 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
2 eetlepels bloem

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
250 milliliter vleesbouillon van tablet

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.95

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.95
16 lasagnebladen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.30
2 bollen mozzarella

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.50
20 gram pijnboompitten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.39

benodigdheden

rechthoekige ovenschaal

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Bak het gehakt en de pancetta gelijktijdig in een droge koekenpan rul en bruin.
  • 2 Voeg de ui toe en bak nog een paar minuten mee.
  • 3 Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en bak op middelhoge stand tot de champignons wat geslonken zijn.
  • 4 Strooi de bloem erover en roer dit even om. Giet de bouillon er al roerend bij en laat de ragout aan de kook komen. Laat op lage stand 5 minuten pruttelen en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Laat afkoelen.
  • 5 Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een rechthoekige ovenschaal of 4 ovenschaaltjes met een lepeltje ragout en leg hier 4 lasagnevellen op.
  • 6 Maak 3 lagen van de vulling en eindig met de laatste pastavellen. Bekleed de pastavellen met de plakjes mozzarella en bestrooi met een snufje rozemarijn, de pijnboompitten en wat gemalen (witte) peper.
  • 7 Bak de lasagne in circa 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 795 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 49 gram