8 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Mango-cheesecake

Mango-cheesecake

ingrediënten


30 min
8 personen
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

2 takjes munt

dit product is niet beschikbaar

1 zakje witte chocoladepaaseitje
200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

100 gram poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

200 gram slagroom
1 mango

dit product is niet beschikbaar

2 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar

100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

200 gram biscuits

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

springvorm

bakpapier

keukenmachine

staafmixer

  • 1 Pureer de mango. Knijp de gelatine uit en los op in 2 eetlepels heet water. Klop dit goed door de mangopuree. Klop de slagroom stijf met de helft van de poedersuiker. Klop de roomkaas goed los met de rest van de poeder- en vanillesuiker en klop de mangopuree erdoor tot een glad mengsel.
  • 2 Spatel de slagroom door de mangoroom. Giet deze vulling op de koekbodem en schud om luchtbellen te voorkomen. Laat afgedekt 1 nacht of minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
  • 3 Neem de taart uit de springvorm en zet op een platte schaal. Garneer met paaseitjes en muntblaadjes. Bestuif licht met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 550 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 7 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip