4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Mexicaanse maïs van de BBQ met spek en cheddar

Mexicaanse maïs van de BBQ met spek en cheddar

ingrediënten


20 min
4 personen
theelepel chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels cheddar
2 eetlepels knoflooksaus

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 maiskolven

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte spekreepjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

bakkwastje

barbecue

  • 1 Steek de barbecue aan. Bak in een droge, hete koekenpan het spek in 4 min. knapperig uit. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Dep de maïskolven droog met keukenpapier en bestrijk ze met de olie. Gril de maïs in 10 min. op de barbecue rondom lichtbruin.
  • 3 Leg de maïskolven op een schaal. Verdeel de knoflooksaus erover. Bestrooi met de spekjes, kaas en het chilipoeder.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 425 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels