eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch
recepten Naan-pizzapunten

Naan-pizzapunten

ingrediënten


20 min
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

2 rode uien

dit product is niet beschikbaar

6 plakken rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 naanbroden

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de ovengrill. Bestrijk de naanbroden met de crème fraîche en bestrooi met de Italiaanse kruiden.
  • 2 Snijd de ham eventueel in repen en verdeel over het brood. Leg de uienringen erop en bestrooi met de kaas. Besprenkel met olijfolie.
  • 3 Leg de naanbroden naast elkaar op de bakplaat en zet ze niet te dicht onder de ovengrill, tot de kaas licht gesmolten is. Snijd de naanpizza’s in stukken en serveer direct.

bereidingstip

Vervang de ham in dit recept door salami of gerookte zalm en halveer de hoeveelheid kaas.. Voeg extra groenten toe, zoals dunne plakjes courgette en tomaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 13 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip