4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Nacho’s met kip, paprika en BBQ-saus

Nacho’s met kip, paprika en BBQ-saus

ingrediënten


10 min
4 personen
3 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels barbecuesaus

dit product is niet beschikbaar

150 gram crispy maïs
1 paprika

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

200 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

150 gram cheddar
1 zak tortillachips naturel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Verdeel de helft van 1 zak tortillachips naturel (165 g) over een ovenschaal. Bestrooi met 75 g geraspte cheddar en verdeel de rest van de chips erover.
  • 3 Snijd 200 g kipfilet in stukjes en bak in 1 el olie al omscheppend in de koekenpan gaar. Verdeel over de chips.
  • 4 Snijd 1 paprika in blokjes en laat 150 g crispy maïs uitlekken. Besprenkel de chips met 3 el barbecuesaus en strooi de paprika, maïs en nog 75 g geraspte cheddar erover.
  • 5 Bak de nacho’s 8-10 min. in de oven tot de kaas gesmolten is. Bestrooi met 3 el gehakte platte peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 502 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 25 gram