6 personen
gemiddeld
15 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten New York style ‘cheesecake’

New York style ‘cheesecake’

ingrediënten


15 min
6 personen
6 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel maizena

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter kokosyoghurt

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter sojayoghurt
150 gram cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

20 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

200 gram tarwebiscuitjes

dit product is niet beschikbaar

75 gram kokosolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

springvorm

bakpapier

keukenmachine

  • 1 Bekleed de ingevette springvorm met bakpapier. Smelt de kokosolie in een steelpan. Meng de biscuits met de kokosolie, suiker en een snufje zout. Verdeel dit mengsel over de bodem van de springvorm en druk stevig aan.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180ºC. Week de cashewnoten minimaal 15 minuten in warm water. Maal vervolgens in een keukenmachine alle ingrediënten voor de vulling tot een romig mengsel. Verdeel deze vulling over de bodem en bak de cheesecake in de oven in circa 40 minuten gaar en goudbruin.
  • 3 Laat de taart na het bakken afkoelen in de springvorm en zet vervolgens minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 44 gram
eiwit 9 gram