4 personen
gemiddeld
10 min.
lunch, klein gerecht
home recepten Noedels met gerookte kip en sugarsnaps

Noedels met gerookte kip en sugarsnaps

ingrediënten


10 min
4 personen
2 eetlepels gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

limoen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte kipfilets

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel olie

dit product is niet beschikbaar

300 gram sugarsnaps

dit product is niet beschikbaar

1 kippenbouillontablet

dit product is niet beschikbaar

250 gram mihoen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng 1 liter water met het bouillonblokje aan de kook. Snijd intussen de sugarsnaps in de lengte in reepjes.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin van het ei een omelet. Schep uit de pan en rol de omelet op.
  • 3 Neem de pan met bouillon van de warmtebron en leg de noedels en sugarsnaps erin. Laat afgedekt wellen tot de noedels beetgaar zijn. Snijd intussen de omeletrol in reepjes
  • 4 Roer de noedels los met een vork en giet af door een zeef. Spoel kort af met lauwwarm water, schud goed uit en schep terug in de pan. Schep de kip, ketjap, limoensap en rode peper erdoor en verdeel over 4 borden of kommen. Garneer met de omeletreepjes en uitjes.

bereidingstip

Vervang de sugarsnaps in dit recept door peultjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 18 gram