4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Noedels met kip in romige pindasaus

Noedels met kip in romige pindasaus

ingredi├źnten


25 min
4 personen
2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels pindakaas

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 kipdijfilets

dit product is niet beschikbaar

300 gram eiermie

dit product is niet beschikbaar

2 komkommers

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel suiker

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng in een kom de azijn met de suiker, 2 eetlepels olie en een flinke snuf zout. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd in plakjes. Leg de komkommer in de kom, roer door en laat even staan. Schep regelmatig om.
  • 2 Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de overige olie in een koekenpan en bak hierin de kipblokjes rondom goudbruin. Voeg de knoflook, pindakaas, sojasaus, gembersiroop en kokosmelk toe en roer goed door. Laat circa 5 minuten pruttelen.
  • 3 Roer de noedels door de pindasaus en bestrooi met de bosui. Serveer met de zoetzure komkommer.

bereidingstip

Neem udonnoedels voor dit recept.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 27 gram
recalls | bekijk ze hier!