4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Noedelsoep met spinazie en korianderomelet

Noedelsoep met spinazie en korianderomelet

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

1 zak babyspinazie
1 liter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

4 cups noodles met groente
3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

15 gram koriander

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren los met de melk. Voeg ¾ van de fijngesneden koriander met zout en peper naar smaak toe.
  • 2 Verhit in een ruime koekenpan – of neem 2 koekenpannen – de olie. Schenk het eimengsel in de pan en bak de omelet in 3 min. per kant lichtbruin en gaar. Laat op een bord glijden en rol op.
  • 3 Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de korianderomelet in reepjes.
  • 4 Verdeel de bouillon met de spinazie, noodles en de omeletreepjes over 4 kommen. Bestrooi met de rest van de koriander en gebakken uitjes.

bereidingstip

Liever met vlees? Voeg 2 bakjes kipreepjes (à 150 g) toe.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 495 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 42 gram
eiwit 15 gram