4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Omeletrolletjes met gerookte zalm

Omeletrolletjes met gerookte zalm

ingrediënten


20 min
4 personen
150 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

1 handje dille

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zure room

dit product is niet beschikbaar

30 gram boter

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels halfvolle melk
6 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met zout en peper. Verhit een klein klontje boter in een ruime koekenpan, schep een kwart van het eimengsel in de pan en laat uitvloeien over de bodem.
  • 2 Bak de omelet op een middelhoge stand gaar. Bak hierna met de rest van de boter en het ei nog 3 dunne omeletten.
  • 3 Meng de room met de dille en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de omeletten met de dilleroom en verdeel de zalm erover. Rol de omeletten strak op en snijd ze in plakjes.

wijnadvies

Bij gerechten met vis schenk je doorgaans een witte wijn. De J. Meyer Pinot Blanc is dan ook een geweldige borrelwijn die het goed doet in combinatie met al het lekkers uit de zee.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté