6 personen
eenvoudig
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Omeletrolletjes met rauwe ham en kruidenricotta

Omeletrolletjes met rauwe ham en kruidenricotta

ingrediënten


25 min
6 personen
9 plakken rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 handje bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

250 gram ricotta
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

40 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

cocktailprikker

  • 1 Klop de eieren luchtig met de melk en een snufje zout. Verhit een koekenpan met olie en bak 3 dunne omeletten van het eimengsel. Laat de omeletten afkoelen.
  • 2 Meng intussen de ricotta met de basilicum, bieslook en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Bestrijk de afgekoelde omeletten met de ricotta en verdeel de rauwe ham erover. Rol de omeletten strak op en verpak ze in vershoudfolie. Laat minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
  • 4 Snijd de omeletten in rolletjes en steek ze aan prikkertjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 205 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 14 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté