4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Oosterse biefstuksalade

Oosterse biefstuksalade

ingrediënten


35 min
4 personen
1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

rodekool

dit product is niet beschikbaar

2 paprika's

dit product is niet beschikbaar

2 wortels

dit product is niet beschikbaar

3 biefstukken

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

350 gram noedels

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Kook de noedels. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de biefstukken medium. Laat circa 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • 3 Meng de noedels met de wortel, paprika, kool en bosui. Meng de ingrediënten voor de dressing en giet over de salade.
  • 4 Snijd de biefstukken in plakjes. Leg het vlees op de salade en garneer met de koriander en cashewnoten.

wijnadvies

Kies bij deze biefstuksalade voor de Zuid-Afrikaanse Hoop Huis Rosé.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 760 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 77 gram
eiwit 37 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté