4 personen
gemiddeld
25 min.
lunch, voorgerecht
home recepten Oosterse groentebouillon

Oosterse groentebouillon

ingrediënten


25 min
4 personen
4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 handje koriander

dit product is niet beschikbaar

1 struik paksoi

dit product is niet beschikbaar

200 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 kruidnagels

dit product is niet beschikbaar

1 steranijs

dit product is niet beschikbaar

4 zwarte peperkorrels

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 liter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de bouillon. Voeg de ui, sojasaus, gember, peperkorrels, steranijs, kruidnagels en knoflook toe en laat minimaal 30 minuten pruttelen op een lage stand.
  • 2 Neem de pan van de warmtebron en giet de bouillon door een zeef zodat alleen de vloeistof overblijft.
  • 3 Schenk de bouillon terug in de pan en voeg de rode peper, paddenstoelen en paksoi toe en kook circa 3 minuten mee.
  • 4 Serveer de soep met de koriander en 1 ei.

wijnadvies

Nava Verdejo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 140 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 11 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté