- 1 Kneed het deeg nogmaals door en vorm 4 gelijke bolletjes. Leg met tussenruimte naast elkaar op een bakplaat en laat afgedekt nog 15 minuten rijzen.
- 2 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak de broodjes in de oven in circa 25 minuten gaar. Laat op een rooster afkoelen.
- 3 Meng de ketjap met de mayonaise en sambal. Schep de taugé, bosui, paprika en de rest van de koriander door elkaar en breng op smaak met een paar druppels limoensap en een paar druppels ketjap.
- 4 Bak de burgers in een ingevette (grill)pan in circa 8 minuten aan beide kanten gaar. Snijd intussen de broodjes open en bestrijk alle helften met de ketjapmayonaise.
- 5 Verdeel wat van de taugésalade over 4 helften en leg de burgers erop. Dek af met het kapje.
bereidingstip
Deze burger smaakt lekker met aardappeltjes uit de oven en een salade met sugarsnaps.