- 1 Snijd de kippenlevers doormidden en bestrooi ze met bloem, zout en peper.
- 2 Verwarm 2 eetlepels van de olie in een wok en roerbak de kippenlevers in 2 à 3 porties rondom bruin.
- 3 Schep ze uit de pan en roer het aanbaksel los.
- 4 Giet de rest van de olie in de wok en fruit de knoflook, de peper en de specerijen op lage stand circa 2 minuten.
- 5 Voeg de kippenlevertjes, ketjap en ananas toe en laat op lage stand nog 5 minuten al roerend doorwarmen. Bestrooi met koriander.
bereidingstip
Lekker met rijst of noedels.
wijnadvies
Tiptop combinatie met Pinot Blanc van Arthur Metz. Een uitstapje de grens over richting Duitsland zal ook bevallen dankzij Lizard Riesling. En zelfs een licht gekoelde rode Beaujolais Villages zal smaken, vooral als u bij dit gerecht een salade serveert.