4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Oosterse koolsalade met mie en gepocheerde zalm

Oosterse koolsalade met mie en gepocheerde zalm

ingrediënten


20 min
4 personen
1 bosje munt

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels pinda’s

dit product is niet beschikbaar

4 zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels gemberwortels

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

250 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

250 gram rodekolen

dit product is niet beschikbaar

250 gram witte kool

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram eiermie

dit product is niet beschikbaar

300 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de broccoli. Kook de mie en spoel af met koud water. Meng de mie met de sesamolie en houd apart.
  • 2 Meng de gekookte broccoli met de rest van de groenten, sojasaus, zonnebloemolie en limoensap.
  • 3 Breng 250 ml water aan de kook met de gember en een snufje zout en pocheer hierin de zalmfilets 5-8 minuten tegen de kook aan.
  • 4 Meng de mie met de groenten en verdeel over 4 kommen. Leg de zalm op de salade en bestrooi met de pinda’s en munt.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 910 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 50 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté