eenvoudig
20 min.
bijgerecht
home recepten Oosterse marinade

Oosterse marinade

ingrediënten


20 min
4 kruidnagels

dit product is niet beschikbaar

1 theelepels gemberpoeder (djahé)
2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter sojasaus
300 milliliter rundvleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de witte wijn met de sojasaus, olie, knoflook, bosui, gemberpoeder, mespuntje versgemalen peper en kruidnagels.
  • 2 Leg er 1 kg sukadevlees, runder- riblappen of hamlappen in en marineer circa 6 uur of een nachtje in de koelkast.

bereidingstip

Gebruik deze marinade eens bij het recept voor oosters stoofvlees, zie elders op boodschappen.nl


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram