4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Oosterse vispasteitjes

Oosterse vispasteitjes

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels koriander

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zoete chilisaus

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

3 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

4 vellen filodeeg

dit product is niet beschikbaar

350 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels ketjap marinade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 eenpersoons ovenschaaltjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Schep de marinade door de visblokjes.
  • 3 Snijd de vellen filodeeg in 3 gelijke stukken. Bestrijk het deeg licht met arachideolie en leg de stukken op elkaar in de vormpjes. Laat de deegpunten iets overhangen of snijd ze af.
  • 4 Zet de vormpjes circa 10 minuten in de oven tot het deeg goudbruin is. Laat iets afkoelen en wip de deegbakjes uit de vormpjes.
  • 5 Verhit 2 eetlepels wokolie en fruit hierin de knoflook. Schep de bosui en paprika erdoor en bak 1-2 minuten.
  • 6 Voeg de marinade van de vis toe aan de groenten en bak nog 1-2 minuten. Schep alles uit de pan en houd even warm.
  • 7 Verhit de rest van de wokolie en bak hierin de visblokjes 2-3 minuten.
  • 8 Verdeel de groente en vis over de deegbakjes en besprenkel met de chilisaus. Bestrooi met de koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 355 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 19 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté